Erhvervsrengøring for enhver virksomhed | Vi dækker hele Sjælland | Ring

Erhvervsrengøring med en serviceplan er udgangspunktet for vores samarbejde med virksomheder og institutioner. Enhver virksomhed har sin egen kultur og individuelle behov samt ønsker om erhvervsrengøring. Alt dette har vi mere end 20 års erfaring med at imødekomme. Vi er specialister i at udvikle løsningsforslag, der imødekommer virksomhedens eller institutionens behov og ønsker.

Vi udfører erhvervsrengøring for enhver virksomhed på Sjælland. Alt fra:

- butiksrengøring i Roskilde
- kontorrengøring i Hørsholm
- hospitalsrengøring i Herlev
- industrirengøring i Næstved
- og meget mere

Industrirengøring og butiksrengørings med serviceplan

En serviceplan fungerer som en arbejdsplan og instruktion for vores medarbejdere, der altid ved hvornår og hvad, der skal gøres i de enkelte lokaler. Serviceplanen tager højde for individuelle ønsker og sikre den systematik og høje kvalitet, som kendetegner os som rengøringsfirma. Vores medarbejdere følger, i det daglige arbejde, altid den aftalte serviceplan for erhvervsrengøring, der naturligvis revideres med faste mellemrum, så vi er sikre på, at alt fungerer optimalt og tilfredsstillende. Derfor tager vi altid udgangspunkt i en serviceplan når vi gør rent, hvad enten det er for butikker, hospitaler, kontorer eller andet industri.

Effektivt og miljørigtigt erhvervsrengøring

Hos RengøringsGruppen Danmark er vi meget opmærksomme på sundhed og miljøbeskyttelse. Derfor anvender vi kun miljørigtige rengøringsprodukter, som lever op til de gældende love og regler der er inden for erhvervsrengøring.

Vi oplever, at vores kunder også stiller krav om at skåne miljøet. Samtidig ønsker de den høje grad af hygiejne og kvalitet i rengøringen, som kendes fra traditionelle rengøringsprodukter.

Miljømærkede produkter er i dag lige så gode og effektive som traditionelle produkter, som de med fordel kan erstatte. Derfor bruger vi den tyske leverandør Kiehl, som er blomstermærket og brugervenlig for vores medarbejdere.

Som en del af vores serviceplan for erhvervsrengøring planlægger vi altid valg af produkter i dialog med hver enkelt kunde, så produkterne matcher kundens ønsker og tager hensyn til både mennesker og miljø.

Snakken er gratis – ring i dag

Har du en udfordring, som du gerne vil have løst, eller vil du gerne sætte en fast aftale for erhvervsrengøring i stand, kan du med fordel ringe til vores salgsansvarlige Alexander Franck på 31 10 67 67 eller på mail af@rengr.dk. Vi giver en uforpligtende snak og selvfølgelig også et gratis tilbud på netop din opgave.

Lad os tage en snak i dag

Kom forbi til en kop kaffe - eller lad os besøge dig.

Bliv kontaktet